Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος - 21 Οκτωβρίου 2023

20/10/2023 12:12    Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2023,  περιλαμβάνει: Τον Ημιμαραθώνιο, τους δρόμους  Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 και 5.000μ., καθώς και το δρόμο του 1 Μιλίου.

Κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι στο ύψος της πλατείας του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος του Αγωνιστικού Προγράμματος θα ακολουθήσει το Half Marathon Night Party προς τιμήν των δρομέων, των συνοδών και των θεατών καθώς επίσης και ο Νυχτερινός σκακιστικός Μαραθώνιος.

Hµιµαραθώνιος: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, ώρα 18:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό τουλάχιστον 50′ πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στα ειδικά αυτοκίνητα τα οποία θα βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας. Μετά τον τερµατισµό τους, η παραλαβή του σάκου γίνεται σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο, στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή. Τερματισμός στο ‘Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

10.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:00. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

5.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται στo Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επί της Βασ. Γεωργίου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 20:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στο Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.


Δρόµος 1 Μιλίου: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ), 30′ πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:35. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

Αποδυτήρια Ανδρών και Γυναικών θα βρίσκονται στον Κύκλο Συντριβανίου Ξαρχάκου, ακριβώς απέναντι από την πλατεία του αγάλµατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου βρίσκεται ο χώρος παραλαβής του ρουχισµού του Ηµιµαραθωνίου.
Επόμενο Προηγούμενο
 

H «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή στο Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Δάσους

H «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή στο Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Δάσους

18:00 8/7/2025

9 - 10/7

Ο οίκος Michael Kors ανακοινώνει το άνοιγμα καταστήματος στη Θεσσαλονίκη

Ο οίκος Michael Kors ανακοινώνει το άνοιγμα καταστήματος στη Θεσσαλονίκη

11:37 8/7/2025

Σε συνέχεια της επιτυχημένης έναρξης λειτουργίας του πρώτου Michael Kors Lifestyle Store στην Αθήνα

Κλιματιζόμενες αίθουσες στον Δήμο Καλαμαριάς για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα

Κλιματιζόμενες αίθουσες στον Δήμο Καλαμαριάς για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα

11:21 8/7/2025

Δωρεάν και πάλι η είσοδος στο Κολυμβητήριο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 8/7/2025

Τρίτη 8/7

Θερινές εκπτώσεις 2025

Θερινές εκπτώσεις 2025

20:00 7/7/2025

Ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου

Ημέρες Θεάτρου 2025 με δωρεάν είσοδο

Ημέρες Θεάτρου 2025 με δωρεάν είσοδο

12:00 7/7/2025

Δευτέρα 7/7

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό

11:35 7/7/2025

Πανελλαδικές 2025

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

10:56 7/7/2025

Δευτέρα 7/7

Εκδηλώσεις μνήμης στην Καλαμαριά για τα 51 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Εκδηλώσεις μνήμης στην Καλαμαριά για τα 51 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

16:00 6/7/2025

6/07 - 6:30 μμ - 9:30 μμ

Ημέρες Θεάτρου 2025 με δωρεάν είσοδο

Ημέρες Θεάτρου 2025 με δωρεάν είσοδο

15:00 6/7/2025

Κυριακή 6/7

Κλασικά Έπιπλα