Ημέρες Θεάτρου 2025 με δωρεάν είσοδο

1/7/2025 11:33    Πέμπτη 3/7
Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τις Ημέρες Θεάτρου 2025, έναν θεσμό αφιερωμένο στην θεατρική δημιουργία και την πολιτιστική εξωστρέφεια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ αντί εισιτηρίου, το κοινό καλείται να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής, στηρίζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής.

Απολαύστε ποιοτικό θέατρο σε μια όμορφη τοποθεσία στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης “Τάσος Πεζιρκιανίδης”.

Στηρίξτε τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη του Δήμου Παύλου Μελά καθώς και το έργο των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων που κρατούν ζωντανή τη δραματουργία.

Μία μοναδική πολιτιστική εμπειρία που συνδυάζει τη διασκέδαση, ψυχαγωγία και προσφορά!

Πρόγραμμα:

Πέμπτη 3/7, Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά

“Αύγουστος μια φθινοπωρινή μελωδία”, βασισμένη στο θεατρικό έργο του Αλεξέι Αρμπούζoφ «Φθινοπωρινή ιστορία»

Σκηνοθεσία: Θεανώ Αμοιρίδου
Η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Αλεξέι Αρμπούζoφ «Φθινοπωρινή ιστορία» ή «Κωμωδία παλιάς μόδας», όπως ήταν ο πρώτος του τίτλος. Η ιστορία του Ροντιόν και της Λύντια εκτυλίσσεται στο τέλος του καλοκαιριού, σε ένα θεραπευτήριο στη Ρήγα της Ρωσίας, μέσα σε 27 ημέρες.

“Κατά τη διάρκεια του μήνα Αύγουστου, λίγο πριν την έλευση του φθινοπώρου, τον καιρό της συγκομιδής μιας ολόκληρης ζωής, δύο άνθρωποι συναντιούνται.

Αυτή η νέα συνάντηση, αν και συμβαίνει στη δύση της ζωής τους, φέρνει μαζί της προκλήσεις και αναστατώνει τη νεανική τους ψυχή. Το βαρύ παρελθόν – γεμάτο από εμπειρίες, πεποιθήσεις, ήττες και απώλειες – αποκαλύπτεται και παρεισφρέει συνεχώς σε ένα παρόν που αναζητά τη ζωή.

Οι ήρωες αγωνίζονται να περάσουν από την απομόνωση στο «μαζί», από το ψέμα στην αλήθεια, από το σκοτάδι στο φως, σε εννέα συναντήσεις.

Μια ιστορία σε εννιά σκηνές, που εγκυμονούν μια ζωή.

Και αναρωτιέται κανείς τι μπορεί να είναι συγκλονιστικότερο για έναν άνθρωπο, από το βάθος που μπορεί να φτάσει μία σχέση”.

Επόμενο Προηγούμενο
 

Νέο γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο

Νέο γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο

17:02 5/8/2025

Πού βρίσκεται

Αφιερωμένη στα 100 χρόνια του εκθεσιακού φορέα η 89η ΔΕΘ

Αφιερωμένη στα 100 χρόνια του εκθεσιακού φορέα η 89η ΔΕΘ

16:59 5/8/2025

Επετειακός ο χαρακτήρας της φετινής διοργάνωσης

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη απογευματινή λαϊκή

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη απογευματινή λαϊκή

15:12 5/8/2025

Πότε ξεκινάει

Στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 3.000 επιβάτες

Στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 3.000 επιβάτες

11:20 5/8/2025

Έδεσαν δύο κρουαζιερόπλοια

Κρίσιμη συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κρίσιμη συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

11:07 5/8/2025

Βρούτση σήμερα για Καυτανζόγλειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 5/8/2025

Τρίτη 5/8

Αποκατάσταση και διάσωση του Κυβερνείου με διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του

Αποκατάσταση και διάσωση του Κυβερνείου με διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του

19:00 4/8/2025

Η προκήρυξη από την ΕΤΑΔ

Πλαζ Αρετσούς: Εκεί που ο πολιτισμός συναντά τον άνθρωπο και τον δημόσιο χώρο

Πλαζ Αρετσούς: Εκεί που ο πολιτισμός συναντά τον άνθρωπο και τον δημόσιο χώρο

17:12 4/8/2025

Το πρώτο μέρος του φετινού κύκλου του θεσμού «Μουσικές Πέμπτες»

Αλλαγές σε 10 γραμμές αστικών λεωφορείων

Αλλαγές σε 10 γραμμές αστικών λεωφορείων

12:28 4/8/2025

Ποιες στάσεις καταργούνται

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

09:00 4/8/2025

Δευτέρα 4/8

Κλασικά Έπιπλα