Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ναύαρχος Βότσης» σας προσκαλεί στα Βοτσιώτικα, τη μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού στην Καλαμαριά!
Η βραδιά ξεκινά στις 19:00, με μια ξεχωριστή πατινάδα από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας και δύο φιλοξενούμενους συλλόγους. Οι χορευτές, με τη μουσική και τα χρώματα της παράδοσης, θα διασχίσουν τους δρόμους της περιοχής και θα καταλήξουν στο Μνημείο του Ναυάρχου Βότση, δίνοντας το έναυσμα για τη μεγάλη γιορτή.
Στις 19:30, η εκδήλωση συνεχίζεται στον αύλειο χώρο του 4ου-5ου Λυκείου Καλαμαριάς, όπου οι χορευτές του συλλόγου μας και οι φιλοξενούμενοι σύλλογοι θα μας ταξιδέψουν μέσα από χορούς, μουσικές και τραγούδια από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.
Η παράδοση θα συναντήσει τη χαρά της παρέας και το γλέντι, καθώς τη μουσική της βραδιάς αναλαμβάνει το παραδοσιακό σχήμα «ΓΚΑΪΝΤΕ», που υπόσχεται να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και κέφι!
Τα Βοτσιώτικα είναι κάτι περισσότερο από μια εκδήλωση. Είναι μια γιορτή που μας ενώνει, τιμά τις ρίζες μας και κρατά ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά, μεταφέροντάς την από γενιά σε γενιά.
