Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

9/7/2018 15:53    15 ημέρες στο νοσοκομείο
Σοβαρό ιατρικό πρόβλημα προέκυψε με την υγεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΘΑ θα παραμείνει για 15 ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και για το διάστημα αυτό τα καθήκοντα του αρχηγού θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 σύμφωνα με το protothema, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του ναυάρχου Αποστολάκη δεν έχει γίνει γνώστο. Αδιευκρίνιστο παραμένει επίσης αν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει ήδη υποβληθεί ή πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργείο ή άλλου είδους ιατρική επέμβαση. 

Είναι πάντως ένα ερώτημα βαρύνουσας σημασίας τι συμβαίνει με την υγεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, που προέρχεται από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών και ακόμη και πριν από λίγες ημέρες εκτελούσε άλματα με το αλεξίπτωτο ή έκανε καταδύσεις, χωρίς να έχει εντοπιστεί το παραμικρό ιατρικό πρόβλημα.

Σήμερα το πρωί τον ναύαρχο Αποστολάκη επισκφέθηκε για μια ώρα στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, ευχήθηκε περαστικά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ με ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: 

Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.

anakoinosi_tupou
apostolakis1
30 Ιανουαρίου 2018, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ετοιμάζεται για άλμα από αλεξίπτωτο στη Νέα Πέραμο
apostolakis2
apostolakis3
30 Ιανουαρίου 2018: Ο ναύαρχος Αποστολάκης μέσα σε ελικόπτερο Σινούκ, ετοιμάζεται για άλμα στατικού ιμάντα


Επόμενο Προηγούμενο
 

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

18:14 26/7/2025

Κυριακή 31/8

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

12:00 26/7/2025

Πότε θα κλείσει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 26/7/2025

Σάββατο 26/7

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

20:59 25/7/2025

28/7 - 29/7

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

15:00 25/7/2025

Νέες κοινωνικές υποδομές στην υπηρεσία των πολιτών

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

11:00 25/7/2025

Ψηφιακά εισιτήρια, τι πληροφορίες θα δίνει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 25/7/2025

Παρασκευή 25/7

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

20:59 24/7/2025

Από Πέμπτη 24 Ιουλίου έως Τετάρτη 30 Ιουλίου

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

18:10 24/7/2025

Συνάντηση εργασίας για το Μετρό και την διάνοιξη της Πόντου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

16:17 24/7/2025

Με συμμετοχή φορέων

Κλασικά Έπιπλα