Διεστραμμένο ζευγάρι βίαζε τον σκύλο του!

19/10/2018 12:16    μαγνητοσκοπούσε την κακοποίηση
Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ένα ζευγάρι διεστραμμένων κτηνοβατών, που βίαζαν επανειλημμένα τον σκύλο τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχαν φτιάξει στην αυλή του σπιτιού τους, στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο 51χρονος Fred Manzanares και η 49χρονη σύντροφός του Janette Solano, όταν είχαν όρεξη να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις τους, οδηγούσαν το σκυλάκι, ένα ημίαιμο Ακίτα στο τροχόσπιτο που είχαν στήσει έξω από το σπίτι τους, και το οποίο ήταν γεμάτο με σεξουαλικά βοηθήματα. 

Ο 51χρονος κτηνοβάτης είχε φτιάξει μόνος του έναν πάγκο με κόκκινη επένδυση, τον οποίο χρησιμοποιούσε για τις σεξουαλικές του επαφές με τον άτυχο Bubba. Επίσης, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, προκειμένου να προκαλέσει στύση στο σκυλάκι ώστε να συμμετέχει και η σύντροφός του στη «δράση», χρησιμοποιούσε πάνω του ένα σπρέι ορμονών.

Όταν οι αστυνομικοί της πόλης Ορόρα του Κολοράντο ερεύνησαν τον χώρο μετά από ανώνυμη καταγγελία, αντίκρυσαν άφωνοι τα dvd με τις αποτρόπαιες σκηνές που είχε καταγράψει το ίδιο το ζευγάρι, ώστε να έχουν αναμνηστικά της ίδιας της κτηνωδίας τους.

bubba-2


Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η 49χρονη, η ίδια δεν είχε καμία επαφή με την κτηνοβασία μέχρι που γνώρισε τον Manzanares. Πριν από περίπου εφτά μήνες, η γυναίκα ανακάλυψε στον υπολογιστή του φίλου της φωτογραφίες που τον έδειχναν να πραγματοποιεί άρρωστες πράξεις πάνω στον σκύλο του, τον Bubba. Όταν του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος άρχισε να της εξηγεί ότι δεν ήταν τίποτε κακό, και να της δειχνει διεστραμμένο υλικό στο διαδίκτυο. Όπως κατέθεσε η ίδια, σιγά σιγά πείστηκε να δοκιμάσει το «τρίο» με τον σύντροφό της και τον Bubba, επειδή ζήλευε το ξεχωριστό δέσιμο που είχε ο 51χρονο με το σκυλί του. 

Η κακοποίηση του σκυλιού και απο τα δύο άτομα συνεχίστηκε για μήνες, μέχρι τη στιγμή που ένας περαστικός άκουσε το κλάμα του σκυλιού από το τροχόσπιτο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Σύμφωνα με την τελική απόφαση του δικαστηρίου, ο Manzanares πρόκειται να εκτίσει το σύνολο της ποινής του, ενώ αντίθετα η σύντροφός του θα παραμείνει εκτός φυλακής με αναστολή, αφού της αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Όσο για το άτυχο σκυλάκι, αν και αρχικά έγιναν κάποιες προσπάθειες να υιοθετηθεί από μια καινούργια οικογένεια, η επιθετικότητα που απέκτησε μετά τη χρόνια κακοποίηση οδήγησε τελικά τις Αρχές στην απόφαση να το θανατώσουν.



protothema
Επόμενο Προηγούμενο
 

Το Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής έρχεται στο Άλσος Νέας Κρήνης

Το Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής έρχεται στο Άλσος Νέας Κρήνης

17:10 23/7/2025

25/07 - 9:00 μμ - 11:00 μμ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 23/7/2025

Τετάρτη 23/7

Το εμβληματικό έργο που αλλάζει τον Φοίνικα και την εικόνα της πόλης

Το εμβληματικό έργο που αλλάζει τον Φοίνικα και την εικόνα της πόλης

21:13 22/7/2025

Ανατολική Είσοδος Καλαμαριάς

H «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο Θέατρο Δάσους

H «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο Θέατρο Δάσους

20:00 22/7/2025

Τετάρτη 23/7

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) από τον Δήμο Καλαμαριάς

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) από τον Δήμο Καλαμαριάς

15:00 22/7/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει την υλοποίηση θερινού κατασκηνωτικού προγράμματος

Άνοιξε η πλατφόρμα ξανά για αιτήσεις εγγραφής σε κενές θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς

Άνοιξε η πλατφόρμα ξανά για αιτήσεις εγγραφής σε κενές θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς

13:00 22/7/2025

Λόγω κενών θέσεων

Μετακομίζει στον Φοίνικα το ΚΕΠ Πλατείας Σκρα

Μετακομίζει στον Φοίνικα το ΚΕΠ Πλατείας Σκρα

11:00 22/7/2025

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για τις ανάγκες της μετεγκατάστασης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 22/7/2025

Τρίτη 22/7

Η Θεατρική Παράσταση «Δον Ζουάν» στο θέατρο Δάσους

Η Θεατρική Παράσταση «Δον Ζουάν» στο θέατρο Δάσους

17:00 21/7/2025

24 - 25/7

Μέτρα πρόληψης και κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο Καλαμαριάς για τις ημέρες του καύσωνα

Μέτρα πρόληψης και κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο Καλαμαριάς για τις ημέρες του καύσωνα

14:21 21/7/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς λαμβάνει μέτρα προστασίας των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

Κλασικά Έπιπλα