Θεσσαλονίκη: Έργα από σήμερα σε 3 δρόμους

30/9/2019 10:20    Πού κλείνουν λωρίδες
Εργασίες συντήρησης σε 3 δρόμους μέσα αλλά και στα πέριξ της Θεσσαλονίκης ξεκινούν από σήμερα από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για την πραγματοποίηση των εργασιών τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ θα υπάρξουν και κλειστές λωρίδες. Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοινώσεις της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

• Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

Aπό τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ή τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού επί της δεξιάς οριογραμμής της 67ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου (κατεύθυνση κυκλοφορίας προς αεροδρόμιο), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

• Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες:

• Καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων – αποψίλωση δέντρων) της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα στα τμήματα:

- από τη διασταύρωση της Περιστεράς έως τα όρια του νομού και

- από τον κόμβο Λακκιάς έως τη διασταύρωση της Περιστεράς

• Προσωρινής αποκατάστασης τμημάτων οδοστρώματος για άρση επικινδυνότητας από τον κόμβο της Λακκιάς προς τα Βασιλικά και αναλυτικότερα:

- Σε εργασίες αποκατάστασης των καθιζήσεων του τμήματος οδού που διέρχεται από το Κέντρο Προσφύγων

- Σε εργασίες αποκατάστασης επαναλαμβανόμενων φθορών από τη διασταύρωση της Περιστεράς και για 1,4 χλμ περίπου προς Βασιλικά.

Κατά τη εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

• Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (όρια Ν. Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δέντρων) της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-όρια Ν. Καβάλας, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον οικισμό Στίβου έως τον Κόμβο Μοδίου. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


typosthes

Επόμενο Προηγούμενο
 

Σπάνια σκάφη του περασμένου αιώνα παρουσιάζονται 1η φορά στη Θεσσαλονίκη

Σπάνια σκάφη του περασμένου αιώνα παρουσιάζονται 1η φορά στη Θεσσαλονίκη

10:05 15/10/2017

στη Νέα Ραιδεστό

Σύλλογος Γονέων καταγγέλλει τα Jumbo για τη διαφήμιση με το γκέι ζευγάρι

Σύλλογος Γονέων καταγγέλλει τα Jumbo για τη διαφήμιση με το γκέι ζευγάρι

09:55 15/10/2017

ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από Δευτέρα

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από Δευτέρα

09:53 15/10/2017

Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τουλάχιστον 38 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Τουλάχιστον 38 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

09:47 15/10/2017

Εκατοντάδες αγνοούμενοι

Ο Τσοχατζόπουλος διεκδικεί πάνω από 200.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο

Ο Τσοχατζόπουλος διεκδικεί πάνω από 200.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο

09:34 15/10/2017

Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να δώσει αναβολή

Ξεκινούν οι

Ξεκινούν οι "λοταρίες" της εφορίας

09:28 15/10/2017

Υπεγράφη η σχετική απόφαση - Δείτε τι προβλέπει

Πληρωμή 21 εκατ. ευρώ σε 241.439 δικαιούχους αγρότες - Τα ποσά

Πληρωμή 21 εκατ. ευρώ σε 241.439 δικαιούχους αγρότες - Τα ποσά

09:18 15/10/2017

ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαγραφή οφειλών από την ΕΥΔΑΠ για ευπαθείς ομάδες

Διαγραφή οφειλών από την ΕΥΔΑΠ για ευπαθείς ομάδες

09:14 15/10/2017

οφειλές ύψους 565.000 ευρώ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουν τον «εγκέφαλο» που έδωσε την εντολή

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουν τον «εγκέφαλο» που έδωσε την εντολή

09:13 15/10/2017

ποιος εκλεισε το μοιραίο ραντεβού;

Πότε θα λάβουν το Επίδομα Αλληλεγγύης Οκτωβρίου 250.000 δικαιούχοι

Πότε θα λάβουν το Επίδομα Αλληλεγγύης Οκτωβρίου 250.000 δικαιούχοι

09:10 15/10/2017

υπ. Εργασίας

Κλασικά Έπιπλα