Καλαμαριά: ''Περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ τα χρέη του Απόλλωνα''!

13/1/2020 18:54    Μαύρη σελίδα
Τις σκέψεις του για τη θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος την Κυριακή (12/1) για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι κατέθεσαν ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, Κώστας Κάκογλου αλλά και ο Κώστας Ζώης εκ μέρους του «Τάγματος Ορκισμένων Απολλωνιστών».

«Η χθεσινή (σ.σ. Κυριακή 12/1) ημερομηνία θα γραφτεί ως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Τα προηγούμενα χρόνια καμαρώναμε την ομάδα μας και φέτος φτάσαμε στο χειρότερο σημείο, χωρίς ποδοσφαιριστές και να μην ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κάκογλου, ενώ ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι απάντησε:

«Η ομάδα ανήκει στον κ. Καλαϊτζίδη. Αυτός ήταν που έδωσε μια λύση πριν κάποια χρόνια στην ομάδα, αυτός πρέπει να μας πει τώρα τι σκέφτεται να κάνει. Χρονικά περιθώρια δεν έχουμε. Αν η ομάδα δεν κατέβει σε δύο παιχνίδια πέφτουμε δύο κατηγορίες. Όποια διάδοχη κατάσταση βρεθεί για το καλό της ομάδας είναι ευπρόσδεκτη. Κάποια στιγμή έδειξε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα ο Ερασιτέχνης, δεν ξέρουμε αν τυχόν θέλει να την αναλάβει τώρα».

«Περίπου στο ένα εκατομμύριο τα χρέη»

Η σημερινή κατάληξη είχε προδιαγραφεί από το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Κώστα Ζώη, ο οποίος, παράλληλα, ισχυρίστηκε πως τα χρέη της ΠΑΕ ανέρχονται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Η κατάσταση φαινόταν από το καλοκαίρι και τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουμε αυτά που προβλέπαμε τότε. Από την ιστορία της πλαστής ενημερότητας και μετά φαινόταν ότι η ομάδα δεν είχε μέλλον. Το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων είναι τραγικό. Δυστυχώς δεν βλέπω μέλλον. Θα πρέπει η σημερινή διοίκηση να μας πει τι έχει σκοπό να κάνει. Θα αποχωρήσει; Δεν θα αποχωρήσει; Πουλάει; Δεν πουλάει; Για να ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει και τις προθέσεις που υπάρχουν.

Αν η διοίκηση δεν έχει διάθεση αποχώρησης δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα. Είναι ανώνυμη εταιρεία. Όποιος αναλάβει τώρα την ΠΑΕ αναλαμβάνει χρέη, τα οποία χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να ανέρχονται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να αναλάβει το κόστος. Θα πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής που έχει χρήματα, να αναλάβει το χρέος, να τα βρει με τον Καλαϊτζίδη και να τρέξει την ομάδα», δήλωσε ο Κώστας Ζώης.


metrosport

Επόμενο Προηγούμενο
 

Νέο γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο

Νέο γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο

17:02 5/8/2025

Πού βρίσκεται

Αφιερωμένη στα 100 χρόνια του εκθεσιακού φορέα η 89η ΔΕΘ

Αφιερωμένη στα 100 χρόνια του εκθεσιακού φορέα η 89η ΔΕΘ

16:59 5/8/2025

Επετειακός ο χαρακτήρας της φετινής διοργάνωσης

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη απογευματινή λαϊκή

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη απογευματινή λαϊκή

15:12 5/8/2025

Πότε ξεκινάει

Στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 3.000 επιβάτες

Στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 3.000 επιβάτες

11:20 5/8/2025

Έδεσαν δύο κρουαζιερόπλοια

Κρίσιμη συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κρίσιμη συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

11:07 5/8/2025

Βρούτση σήμερα για Καυτανζόγλειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 5/8/2025

Τρίτη 5/8

Αποκατάσταση και διάσωση του Κυβερνείου με διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του

Αποκατάσταση και διάσωση του Κυβερνείου με διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του

19:00 4/8/2025

Η προκήρυξη από την ΕΤΑΔ

Πλαζ Αρετσούς: Εκεί που ο πολιτισμός συναντά τον άνθρωπο και τον δημόσιο χώρο

Πλαζ Αρετσούς: Εκεί που ο πολιτισμός συναντά τον άνθρωπο και τον δημόσιο χώρο

17:12 4/8/2025

Το πρώτο μέρος του φετινού κύκλου του θεσμού «Μουσικές Πέμπτες»

Αλλαγές σε 10 γραμμές αστικών λεωφορείων

Αλλαγές σε 10 γραμμές αστικών λεωφορείων

12:28 4/8/2025

Ποιες στάσεις καταργούνται

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

09:00 4/8/2025

Δευτέρα 4/8

Κλασικά Έπιπλα