Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος - 21 Οκτωβρίου 2023

20/10/2023 12:12    Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2023,  περιλαμβάνει: Τον Ημιμαραθώνιο, τους δρόμους  Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 και 5.000μ., καθώς και το δρόμο του 1 Μιλίου.

Κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι στο ύψος της πλατείας του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος του Αγωνιστικού Προγράμματος θα ακολουθήσει το Half Marathon Night Party προς τιμήν των δρομέων, των συνοδών και των θεατών καθώς επίσης και ο Νυχτερινός σκακιστικός Μαραθώνιος.

Hµιµαραθώνιος: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, ώρα 18:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό τουλάχιστον 50′ πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στα ειδικά αυτοκίνητα τα οποία θα βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας. Μετά τον τερµατισµό τους, η παραλαβή του σάκου γίνεται σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο, στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή. Τερματισμός στο ‘Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

10.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:00. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

5.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται στo Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επί της Βασ. Γεωργίου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 20:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στο Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.


Δρόµος 1 Μιλίου: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ), 30′ πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:35. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

Αποδυτήρια Ανδρών και Γυναικών θα βρίσκονται στον Κύκλο Συντριβανίου Ξαρχάκου, ακριβώς απέναντι από την πλατεία του αγάλµατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου βρίσκεται ο χώρος παραλαβής του ρουχισµού του Ηµιµαραθωνίου.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

Εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

07:30 26/9/2018

26 Σεπτεμβρίου

Ο καιρός στην Καλαμαριά σήμερα Τετάρτη

Ο καιρός στην Καλαμαριά σήμερα Τετάρτη

07:21 26/9/2018

26 Σεπτεμβρίου

Συνελήφθη 51χρονος και ομολόγησε την δολοφονία φαρμακοποιού στο Ν. Ψυχικό

Συνελήφθη 51χρονος και ομολόγησε την δολοφονία φαρμακοποιού στο Ν. Ψυχικό

21:48 25/9/2018

οικονομικές διαφορές

Συνελήφθη 55χρονος με υλικό παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη 55χρονος με υλικό παιδικής πορνογραφίας

21:39 25/9/2018

Υποδιεύθυνση Β. Ελλάδας

Καλαμαριά - Πράσινο φως για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Νέας Κρήνης

Καλαμαριά - Πράσινο φως για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Νέας Κρήνης

18:48 25/9/2018

Μητροπολιτική Επιτροπή

Καλαμαριά - Με χαμόγελα η Γιορτή Νεολαίας (φώτο - βιντεο)

Καλαμαριά - Με χαμόγελα η Γιορτή Νεολαίας (φώτο - βιντεο)

18:37 25/9/2018

2η Γιορτή Νεολαίας

Δύο αρπαγές τσάντας σε δέκα λεπτά σε Καλαμαριά και Πυλαία

Δύο αρπαγές τσάντας σε δέκα λεπτά σε Καλαμαριά και Πυλαία

18:29 25/9/2018

τραυματισμός γυναίκας

Μουσεία, νοσοκομείο και εκκλησίες της Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο! - Λίστα

Μουσεία, νοσοκομείο και εκκλησίες της Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο! - Λίστα

00:56 25/9/2018

Λαϊκή Ενότητα

Θύμα ληστείας μια γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θύμα ληστείας μια γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

00:47 25/9/2018

στην οδό Λαγκαδά

Καραβάκια Θεσσαλονίκης - Αναβάλλονται τα δρομολόγια

Καραβάκια Θεσσαλονίκης - Αναβάλλονται τα δρομολόγια

00:45 25/9/2018

Θερμαϊκός

Κλασικά Έπιπλα