Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος - 21 Οκτωβρίου 2023

20/10/2023 12:12    Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2023,  περιλαμβάνει: Τον Ημιμαραθώνιο, τους δρόμους  Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 και 5.000μ., καθώς και το δρόμο του 1 Μιλίου.

Κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι στο ύψος της πλατείας του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος του Αγωνιστικού Προγράμματος θα ακολουθήσει το Half Marathon Night Party προς τιμήν των δρομέων, των συνοδών και των θεατών καθώς επίσης και ο Νυχτερινός σκακιστικός Μαραθώνιος.

Hµιµαραθώνιος: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, ώρα 18:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό τουλάχιστον 50′ πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στα ειδικά αυτοκίνητα τα οποία θα βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας. Μετά τον τερµατισµό τους, η παραλαβή του σάκου γίνεται σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο, στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή. Τερματισμός στο ‘Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

10.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:00. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

5.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται στo Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επί της Βασ. Γεωργίου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 20:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στο Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.


Δρόµος 1 Μιλίου: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ), 30′ πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:35. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

Αποδυτήρια Ανδρών και Γυναικών θα βρίσκονται στον Κύκλο Συντριβανίου Ξαρχάκου, ακριβώς απέναντι από την πλατεία του αγάλµατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου βρίσκεται ο χώρος παραλαβής του ρουχισµού του Ηµιµαραθωνίου.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς: Αποχωρούν 4 δημοτικοί σύμβουλοι

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς: Αποχωρούν 4 δημοτικοί σύμβουλοι

04:36 13/9/2018

Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση

Πώς θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ έως 50% - Ποιοι θα δουν πρώτοι μείωση

Πώς θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ έως 50% - Ποιοι θα δουν πρώτοι μείωση

04:10 13/9/2018

πίνακες

Αυτές είναι οι νέες φρεγάτες που ετοιμάζεται να ρίξει στο Αιγαίο η Τουρκία

Αυτές είναι οι νέες φρεγάτες που ετοιμάζεται να ρίξει στο Αιγαίο η Τουρκία

04:06 13/9/2018

βιντεο

Σήμερα κρίνεται η τύχη της Αγίας Σοφίας

Σήμερα κρίνεται η τύχη της Αγίας Σοφίας

04:00 13/9/2018

Συνταγματικό Δικαστήριο

Πενήντα στελέχη τραπεζών στους εισαγγελείς για τα δανεια κομμάτων

Πενήντα στελέχη τραπεζών στους εισαγγελείς για τα δανεια κομμάτων

03:56 13/9/2018

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ

1 στους 2 Έλληνες παίρνουν συμπληρώματα διατροφής

1 στους 2 Έλληνες παίρνουν συμπληρώματα διατροφής

03:51 13/9/2018

Έρευνα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απόψε στην ΔΕΘ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απόψε στην ΔΕΘ

03:32 13/9/2018

Κάθε μέρα και μια συναυλία

Ένα «πράσινο πάρτι» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Ένα «πράσινο πάρτι» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

03:17 13/9/2018

“Voltάρω 2018”

Καρκίνος του προστάτη: 1.700 Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο

Καρκίνος του προστάτη: 1.700 Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο

03:16 13/9/2018

Εβδομάδα Ουρολογικών Παθήσεων

Δωρεάν εφαρμογή με μνημεία, αξιοθέατα και μαγαζιά της Θεσσαλονίκης

Δωρεάν εφαρμογή με μνημεία, αξιοθέατα και μαγαζιά της Θεσσαλονίκης

03:02 13/9/2018

Thessaloniki Travel

Κλασικά Έπιπλα