Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για την ασφάλεια και την λειτουργικότητα δύο δημοτικών σχολείων της πόλης μας, προχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς, με την αποξήλωση και απομάκρυνση παλιών ιστών φωτισμού από τον αύλειο χώρο του 2ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Η απομάκρυνση των τεσσάρων ιστών αποτελούσε για καιρό αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να προχωρούν στις απαραίτητες εργασίες ώστε η απομάκρυνση των ιστών να πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, κλείνοντας μία ακόμη εκκρεμότητα στις σχολικές υποδομές της πόλης.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος συνεχίζει τις παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες της Καλαμαριάς, δίνοντας προτεραιότητα στα ζητήματα ασφάλειας και στις ανάγκες που καταγράφονται σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων.