Η ομάδα της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης, με έδρα την Καλαμαριά, αναχώρησε για το Πρωτάθλημα Α' Εθνικής, που διεξάγεται από σήμερα Σάββατο 4 έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην Πάτρα.
Οι 34 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στη σημαντικότερη ομαδική διοργάνωση της χρονιάς.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ένωση Σκακιστών.

34 ομάδες, μία μεγάλη γιορτή του σκακιού!
Από το Σάββατο 4 έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026, η Πάτρα γίνεται η σκακιστική πρωτεύουσα της χώρας. Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών, 34 ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας διεκδικούν τον τίτλο της Α΄ Εθνικής, σε 7 γύρους με Ολυμπιακό ελβετικό σύστημα.
Τους αγώνες συνδιοργανώνουν η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και το αθλητικό σωματείο Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.
Οι 34 ομάδες που συμμετέχουν:
ΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΟΦΗ
ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ
ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΣ «ΑΡΗΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΚΑΚΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΜΟ «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ»
ΣΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ
ΑΣΟ «ΙΠΠΟΤΗΣ» ΡΟΔΟΥ
ΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΣΕΚΔ «ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ»
ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΑ ΣΥΚΕΩΝ-ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
ΣΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
ΑΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
Σ.Α.Θ. «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ»
Σ.Ο. ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΟ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΑΕΤΟΙ»
ΑΣΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΣΑΚ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
ΠΑΝΙΚΑΡΙΟΣ ΑΣ «Ο ΙΚΑΡΟΣ»
ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ