Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Χαρδαλιάς για την διαχείριση της πανδημίας στις γιορτές

16/12/2020 16:08    το πρόγραμμα του
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει αύριο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, για να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων σχετικά με την εκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων όπως εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή, την πορεία των ελέγχων που διενεργούνται από τις αρμόδιες Αρχές για την τήρηση των μέτρων, καθώς και το επιχειρησιακό σχέδιο προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 που έχουν αναπτύξει οι κατά τόπους αρμόδιοι φορείς ενόψει των εορτών.

Επιπλέον, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πρόσληψης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας των 192 στελεχών για τις ανάγκες της ιχνηλάτησης και αντιμετώπισης υγειονομικών απειλών, (30 στελέχη εκ των οποίων τοποθετούνται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), ο Νίκος Χαρδαλιάς θα έχει την ευκαιρία να επιβλέψει από κοντά τις προετοιμασίες που γίνονται για την υποδοχή τους από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα έχει τις εξής συναντήσεις:

Στις 16.30 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τους αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, τους διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτριο Τσαλικάκη αντίστοιχα, καθώς και τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, καθηγητή Νίκο Παπαϊωάννου.

Στις 18:00 θα συναντηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με συμμετοχή του αναπληρωτή Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη, του συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγου, Σπυρίδωνα Βαρσάμη, καθώς και στελεχών του δήμου.

Στις 19.30 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στο δημαρχείο Πανοράματος με το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη (δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη), τον αντιπρόεδρο Σίμο Δανιηλίδη (δήμαρχο Νεάπολης Συκεών) και τον γενικό γραμματέα, Βασίλειο Γάκη (δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης), με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Στις 21:00 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, ταξίαρχο Δημήτριο Κοντογιάννη και τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο Νικόλαο Αθάνατο, με συμμετοχή όλων των διοικητών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σταθμών και Κλιμακίων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Καλαμαριά - Νέος διαγωνισμός για το αναψυκτήριο της Νέας Κρήνης

Καλαμαριά - Νέος διαγωνισμός για το αναψυκτήριο της Νέας Κρήνης

11:10 14/11/2017

ΕΠΑΝΑΔΙΑΚΗΡΥΞΗ πρόχειρου ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού

Εκρήξεις ηφαιστείων έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην πτώση μεγάλης δυναστείας;

Εκρήξεις ηφαιστείων έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην πτώση μεγάλης δυναστείας;

10:07 14/11/2017

Αυτό υποστηρίζουν Αμερικανοί και Ελβετοί επιστήμονες

Διαγωνισμός για 8.600 μόνιμους εργαζόμενους στην καθαριότητα!

Διαγωνισμός για 8.600 μόνιμους εργαζόμενους στην καθαριότητα!

09:22 14/11/2017

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός την εποχή των Μνημονίων

Υποχώρηση: Δεν αυξάνεται το όριο ταχύτητας στα 150 χλμ. την ώρα

Υποχώρηση: Δεν αυξάνεται το όριο ταχύτητας στα 150 χλμ. την ώρα

09:03 14/11/2017

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ 130

Οι νέοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας

Οι νέοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας

08:58 14/11/2017

σε ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ και ΟΑΕΔ

Διάγγελμα Τσίπρα: Μοιράζει χριστουγεννιάτικο «μποναμά» 1,4 δισ. ευρώ

Διάγγελμα Τσίπρα: Μοιράζει χριστουγεννιάτικο «μποναμά» 1,4 δισ. ευρώ

07:53 14/11/2017

video

Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη

Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη

07:48 14/11/2017

πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη

Το πρόγραμμα των δράσεων του open house Thessaloniki 2017

Το πρόγραμμα των δράσεων του open house Thessaloniki 2017

16:58 13/11/2017

οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε 100 κτήρια

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

16:52 13/11/2017

Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη - Κύπριοι φοιτητές κάνουν απεργία πείνας έξω από το Τουρκικό Προξενείο

Θεσσαλονίκη - Κύπριοι φοιτητές κάνουν απεργία πείνας έξω από το Τουρκικό Προξενείο

16:48 13/11/2017

48ωρη απεργία

Κλασικά Έπιπλα